Wasabi Running Sushi & Wok Restaurant


Dear Lovelies,

Today i would Like to show you a special place: Wasabi Running Sushi & Wok Restaurant
I tried for the first time "Running Sushi & Wok" and i really loved the concept and the idea.
When we arrived, the Director Károly Debreczeni was already waiting for us and he explained everything about the Restaurant.
They have 5 In Hungary and one in Vienna,it works like a Frenchise.

If you never heard about this type of Restaurants, i will quickly explain:

The "conveyor belt" where dishes are running divided into two parts. The upper part which is heated provides warm food, while the lower part serves cold dishes for the guests. Vegetarian and meat plates, rice- and pasta based dishes, cold and warm desserts, salads, fruits, main courses, and steaks are served.

This Idea is Fantastic, first you can see the Dishes before you order and, if you like something, you need just to take :) They have around 160 types of dishes and each table has a small tablet with the full menu so you can order from there as well, and wait till yours comes :)Dishes are made from various ingredients (beef, chicken, pork, fish, sea fruits, tofu, vegetables, pasta) so that everyone can find their favourite either being vegetarian or meat-eater.

The food was Soo Tasty and Fresh, we had many types and all were soooo Delicious.
We had an all you can eat option for 25€/person.
Besides of this option they have other here you can see:

http://www.wasabi.hu/etterem/podmaniczky

I tried some Traditional Japanese Coctails, it was very special and the decoration was so pretty as well:)
Umeshu Spritz was my favourite, if you come to Wasabi, you need to try:) One of my fav drink since i tried, really soooo good:)


It was a really nice gastronomic experience, everything was very tasty, and I really love the idea that you can see the food and choose,its so fun:) i think this makes very special the Wasabi Restaurant.
I totally recomend Wasabi Running Sushi & Wok Restaurant, if you are in Budapest or Vienna, dont miss :)

At the end the Director came to talk with us, how was everything and he showed us another Restaurant: Yamato which is next to the one where we were.
This one is different, more High and Exclusive, with Very Beautiful Design.
Here you can see the Place: 
http://yamatorestaurant.hu/?lang=en
It's a Table Grill & Sushi Restaurant 
Each table has a Special grill cooker which is built into the table so that you can cook the slices of meat you have chosen by yourself. It’s not only comfortable but smokeless as well.
We Had here 2 very Tasty Dessert one was the Yuzu Lime and Coconut cake, ohhh it was really for my taste:) 

The other was a raspberry and chocolate cake:) Both were sooo Beautiful and very good:) Next time I will go to Yamato for sure, and I will show you everything about this Restaurant, it's a promise:)

I would like to thank you to Wasabi Restaurant this Very Special experience, it was Amazing and we enjoyed everything:)
Special thank to Károly Debreczeni for the Kind welcome and for all the information and help that he gave to us. 
Enjoy the Photos
Love Open Kloset By Karina
"True Beauty Comes From Within"Kedves olvasóim,

A mai napon egy szuper helyet szeretnék nektek bemutatni: Wasabi Running & Wok éttermet ahol a Távol Keleti ízek a Japán, Koreia gastronómia dominál. 4 Éttermük van Budapesten, egy Debrecenben és Bécsben.

Nagyon kíváncsi voltam az étteremre, a különleges rendszer, valamint az ételek miatt ugyanis imádom a Távol Keleti konyhát:) 
Amikor megérkeztünk az üzletvezető Debreczeni Károly kedvesen fogadott minket, bemutatta az éttermet, ételeket, mesélt róla, így egy teljes képet kaptam a Wasabiról:) 

A különlegessége az étteremnek, hogy az ételek "futószalagon" érkeznek, melyen a finomságok két részre vannak osztva. A felső rész, mely fűtött, a meleg ételeket kínálja, alul pedíg a hűtött, hideg ételek érkeznek.

Ez volt az első "Running Sushi" élményem és egyszerűen imádtam:) Szuper ötletnek tartom, hogy vizuálisan is láthatóak az ételek és ami tetszik, azt csak leveszem a futószalagról. Kb 160 fajta étel közül lehet választani, valamint minden asztalon egy kis tablet található, amelyen a teljes menü közül , rendelhetsz magadnak, a kiválasztott ételt pedíg a szalagra teszik neked:) 
Szuper rendszer:) 

Az étel kínálat színes volt, minden ami szem szájnak ingere csak várt ránk, hogy a szalagról lekaphassuk:)
Vegetáriánus, Hal, Hús, Rizs és Tészta alapú ételek,hideg és meleg desszertek, főételek, sültek valamint az egyik nagy kedvencem a Sushi. Minden étel friss volt, nagyon finom és teljesen a Japán Gastronómia ízvilága köszönt vissza, aminek nagy hódolója vagyok. 
Desszertek közül a Mandulás Túrógolyó volt a kedvencem:) 

A finom ételek mellett , különleges Keleti  italokat mint a Japán szilvabor is megkóstoltam, nagyon ízlett:) Különleges ízvilága vol, nem túl erős, nagyon finom, kellemes.
Az egyik kedvencem pedíg az Umeshu Spritz volt, gyömbéres, lime-os friss íze
valamint a kivitelezése annyira különleges volt:) 
Több koktélt kóstoltam, mind egytől egyig nagyon finom volt. 


Csak ajánlani tudom a Wasabi éttermeket, Szuper Élmény, az ételek italok fantasztikusak,a kiszolgálás kifogástalan, kifejezetten tetszett az étterem stílusa, hangulata,valamint a "kifutó szalagos rendszer"
Nagyon egyedi és különleges:) 

Áraik a Korlátlan Sushi & Wok fogyasztásra:
Ebéd, hétfőtől-péntekig: 6490 HUF
Vacsora: hétfőtől-péntekig:7490 HUF
Hétvége( Ünnepnapok) :7490 HUF

A vacsora végén, az üzletvezető megkérdezte, hogy éreztük magunkat, véleményünket az étteremről. Mesélt a Wasabi mellet találhato Yamatoról, ami egy "Table Grill & Sushi" étterem és megmutatta nekünk. A Yamato a Wasabi láncnak a testvére viszont stílusában teljesen eltérő. 

A Yamato inkább elegáns,"Fancy".Különlegessége pedíg,hogy az asztalokba egy épített grillező van,ahol mindenki magának sütheti meg a kiválasztott finomságokat:) Kényelmes és füstmentes egyaránt. Egy újabb nagyszerű ötlet:) 
Itt meg tudod tekinteni az éttermet:
http://yamatorestaurant.hu/
Két különleges desszertet kóstoltam , az egyik a Yuzus kókusz-lime torta, ez volt a kedvencem, isteni volt:)
A másik a málnás csokoládé torta, ez is nagyon finom volt:) Legközelebb mindenképpen megmutatom nektek a Yamato éttermet is,mert nagyon kíváncsi vagyok a grill rendszerükre, az ételekre:) A desszertek teljesen megvettek már most:) 

Szeretném megköszönni Wasabi étteremnek ezt a fantasztikus élményt, minden Csodálatos volt, valamint Debreczeni Károlynak, a kedves fogadtatást, az étterem bemutatását, az információkat, segítséget. Wasabi étterem weboldala:

Wasabi étterem Facebook:

Wasabi étterem Instagram:Média oldalaim:

Open Kloset By Karina Instagram:

Open Kloset By Karina Facebook:

Open Kloset By Karina Group:

Snapchat:OpenKloset


My Instagram

Copyright © Open Kloset By Karina. Made with by OddThemes