REOPENING OF THE GRILL FOUR SEASON RESTAURANT AT AT PALÁCIO ESTORIL HOTEL GOLF & WELLNESS


 

Darlings,

Today I am bringing you our incredible experience at the Grill Four Seasons  Restaurant, located at Palácio Estoril Hotel Golf & Wellness, which just reopend few months ago. This Restaurant has a very classic & cosy mood & the Chef Hugo Silva creates the most Delicious & creative dishes. This Restaurant is one of my favorite one & you have to visit if you are in Portugal.


Olá a todos,

Hoje estou a trazer-vos a nossa experiência incrível no Restaurante Grill Four Seasons, localizado no Palácio Estoril Hotel Golf & Wellness, que reabriu há poucos meses atrás. O restaurante tem um estilo clássico, atmosfera acolhedora e o Chef Hugo Silva cria os pratos mais deliciosos. Este restaurante é um dos meus favoritos e é um que têm mesmo de visitar se estiverem em Portugal.



OUR EXPERIENCE:

The Restaurant has a very cosy & elegant mood & the Dishes by Hugo Silva are just Excellent.
We loved the new Menu, everything was Delicious, Fresh & Creative.
100% recommend Grill Four Seasons  Restaurant you will have a really unique experience.


A NOSSA EXPERIÊNCIA: 


O restaurante tem um mood super elegante e acolhedor e os pratos do Chef Hugo Silva são excelentes.
Adoramos o novo menu, tudo o que experimentámos estava delicioso, fresco e com uma apresentação muito bonita.
Recommendo Grill Four Seasons 100%, é um restaurants once vão ter uma experiência muito única.



THE FOOD/COMIDA:




AMUSE BOUCHE:







STARTERS/ENTRADAS:


Tarte de foie gras com morangos grelhados e avelã
Foie gras tart with grilled strawberry and hazelnut




Creme de ervilhas com gema fumada e presunto pata negra
Green peas soup with smoked egg yolk and crunchy ham





MAIN DISHES/PRATOS PRINCIPAIS:

Pregado com texturas de curgete, lagostim e açafrão
Roasted turbot with courgette textures, crayfish and safran



Robalo assado com beringela grelhada, legumes e aipo 
Roasted seabass with grilled eggplant, vegetables, and celery





Entrecôte rib eye Angus maturado grelhado com alho francês braseado, mil folhas de batata e espargos verdes

Grilled aged Angus rib eye entrecôte with braised leek, crispy potato and green asparagus





DESSERT/SOBREMESA:







BRYDEALO CUSTOM DRESS:
















FINAL THOUGHTS:

I would like to thank to  Grill Four Seasons  Restaurant, Chef Hugo Silva, & Palácio Estoril Hotel Golf & Wellness for our Excellent Experience.

Special thanks to 
Manuel Guedes de Sousa for the organization & work.


PENSAMENTOS FINAIS:

Gostaria de agradecer ao  Grill Four Seasons  Restaurant, o Chef Hugo Silva, e Palácio Estoril Hotel Golf & Wellness o nosso experiência excelente.


Um agradecimento especial ao Manuel Guedes de Sousa pela organização e trabalho.


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Thank you for Reading my Post and for the 
Love:)
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Obrigada por lerem o meu post e pelo Amor :)


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