UNIQUE DINING EXPERIENCE AT MINIBAR BY JOSÉ AVILLEZ



Darlings

“There is no Love sincerer than the Love of Food.” 

Today I am brining you our Incredible Dinning experience at Mini Bar by José Avillez. We had Amazing Dinner, Super Delicious Cocktails. José Avillez is one of my Favourite Chef 's and he has a lot of great restaurants, you must visit  Mini Bar  in Lisbon.

The Restaurant doesn´t have a Michelin Star but you will have that kind of Experience.


Olá a todos,


"Não há amor mais sincero que o amor por comida"

Hoje vou trazer-vos a nossa experiência gastronómica incrível no Mini Bar do José Avillez.

Tivémos um jantar maravilhoso, cocktails super deliciosos.

O José Avillez é um dos meus chefs favoritos e ele tem ainda mais restaurantes fantásticos, Mini Bar é um restaurante que têm de visitar em Lisboa. 

Este restaurante não tem estrela Michelin, mas vão ter uma experiência desse género.









OUR DINNER:

The Restaurant has a great Atmosphere, Love the concept of small tasting dishes while you can enjoy Live Music, Great Cocktails.

The Dishes are Creative, Delicious, Unique Combinations & Flavours with Beautiful presentation!

We had a 10/10 Dinner.


O NOSSO JANTAR:

O restaurante tem um ambiente fantástico, adoro o conceito de pequenos pratos enquanto degustam de música ao vivo e excelentes cocktails.

Os pratos são criativos, deliciosos, combinações de sabores únicas com uma apresentação linda!

Tivemos um jantar 10/10.


COCKTAILS:

The Cocktails were sooo Good, The " Lola " and "Kinky Boots" were some of the best Cocktails I've ever I had:)


Os cocktails estavam tãooo bons, o "Lola" e o "Kinky Boots" foi um dos melhores cocktails que já bebi :)






My rose 2017: apple, rose and lychee margarita

A minha rosa 2017: margarita de maçã,rosas e líchias:




“Diamonds Are a Girl’s Best Friend” 

(Diamante de flor de sabugueiro)


Couvert 

Olive bread, corn bread, truffled egg yolk,

El Bulli Olive 2005 XL-LX size and truffle butter


Couvert 

Pão de azeitonas, broa de milho, gema trufada,

Azeitona El Bulli 2005 versão XL-LX e manteiga de trufa






THE FOOD/COMIDA:

Foie gras with cotton candy and lyo raspberry

Foie gras com algodão doce e framboesa lyo:  




Salmon nigiri with truflled yuzo cream 

Nigiri de salmão com creme de yuzo trufado:



Tuna tartar temaki cone with spicy soy

“Corneto” temaki de tártaro de atum com soja picante:




LT Yolk, artichokes, parmesan and truffle 
Gema BT, alcachofras, parmesão e trufa:




Codfish tempura with nero rice /Tempura de bacalhau com arroz negro:



JA burger with PDO Barrosã beef/JA burguer Barrosã DOP:



Wild mushroom rice/Arroz de cogumelos selvagens:




PETIT FOURS/DESSERTS:










FINAL THOUGHTS:

If you want a very Unique Dining Experience, mindblowing flavours and super original cocktails, you must Visit Mini Bar, you will love it, I promise:)
Special thank to Raquel Esteves for the organization & help.

PENSAMENTOS FINAIS:

Se querem uma experiência única, sabores incríveis e cocktails super originais, têm de visitar o Mini Bar, vão amar, eu prometo :)
Um agradecimento à Raquel Esteves pela organização & ajuda

Thank you for Reading my Post and for the Love:)

Obrigada por lerem o meu post e pelo Amor :)

Open Kloset By Karina
"True Beauty Comes From Within"



MINI BAR FACEBOOK:

https://www.facebook.com/ChefJoseAvillez/


MINI BAR INSTAGRAM:

https://www.instagram.com/mini_bar_joseavillez/








My Instagram

Copyright © Open Kloset By Karina. Made with by OddThemes