Darlings,
Few days ago we tasted Tágide Restaurant Tasting menu & today I will share
our Experience. The tasting Menu was Excellent, we loved everything.
Olá a todos,
Há alguns dias atrás experimentamos o menu de degustação do Restaurante Tágide e hoje vou partilhar a nossa experiência. O menu estava excelente, adorámos tudo.
ABOUT TÁGIDE RESTAURANT:
Tágide Restaurant is one of the most prestigious Lisbon restaurants of the last thirty years.
Occupying an 18th-century building, this emblematic restaurant is situated in the heart of Chiado and boasts one of the most stunning views over the old quarter and the Tagus river.
Come and enjoy a unique space in Lisbon and the best of traditional portuguese cuisine with international influences , creating a mysticism that links us to the time of the Discoveries in the Tágides era.
SOBRE O RESTAURANTE TÁGIDE:
O Restaurante Tágide é um dos mais prestigiados restaurantes lisboetas dos últimos trinta anos.
Ocupando um edifício do século XVIII, este restaurante emblemático está situado no coração do Chiado e possui uma das vistas mais deslumbrantes sobre a cidade e o rio Tejo.
Venha disfrutar de um espaço único em Lisboa e do melhor da cozinha tradicional portuguesa com influências internacionais, criando assim um misticismo que nos liga à época dos Descobrimentos, à época das Tágides.
SABORES DA TERRA E DO MAR NUMA ALUSÃO AOS DESCOBRIMENTOS
Flavors of land and sea in reference to the discoveries
The Tasting Menu/Menu degustação:
AMUSE BOUCHE:
ENTRADA / STARTER / ENTRÉE
Enguia fumada, caviar, maçã, choco e beterraba
Smoked eel, caviar, apple, cuttlefish and beetroot
Ovo biológico, trufa, barriga de porco e batata
Organic egg, truffle, pork belly and potato
MAIN DISHES/PRATOS PRINCIPAIS:
Peixe de Mar, batata-doce, courgete, algas, salicórnia e caldo cítrico
Sea fish, sweet potato, courgette, seaweed, salicornia and citrus broth
SURPRISE DISH/PRATO SURPRESA:
SOBREMESA / DESSERT:
Dióspiro, laranja e canela
Persimmon, orange and cinnamon
Castanha, chocolate 70%, jeropiga e avelã
Chestnut, 70% chocolate, jeropiga and hazelnut
Post a Comment